Hos gynekologen


Det er noen dager som er litt annerledes enn andre. For det meste humper det og går greit, mens noen dager sitter jeg helt på pinnen og er urolig, og føler meg teit hele dagen. Dagene jeg snakker om, er dagene jeg skal til gynekologen!!

Første gangen jeg var hos gynekolog, var da jeg var gravid med Milla, og vi skulle ha en tidlig ultralyd. Det skjer jo vaginalt når det er så tidlig. Det var en utrolig rar opplevelse. Det å være hos gynekologen for aller første gang var ganske ekkelt syntes jeg, men det ble veldig blandet siden vi også fikk se de aller første «tegnene» og bildene på hva som ventet oss om litt under 8 mndr.

Min gynekolog er en mann. Jeg har alltid tenkt at jeg skulle ha en kvinnelig gynekolog, men da jeg først fikk en i graviditeten, var det en mann. Det var han som hadde mulighet til å ta ultralyden på så kort tid, så da var det i grunn enkelt. Han er veldig profesjonell og jeg synes det egentlig er greit nok, men litt kleint er det vel alltid. Uansett kjønn på legen.

Det når man skal ta av seg, når man setter seg i den stolen, og når undersøkelsen begynner. Etter det går det i grunn greit. Selv om man vel sikkert ser ut som den idioten.. Jeg pleier alltid å ha sokkene på, for jeg tenker, jeg vil jo ikke ta av meg mer enn nødvendig. Og det er jo ikke akkurat om å gjøre å være mest mulig sexy når man er der 😛 haha…Så jeg føler meg temmelig teit, egentlig. Men det er jeg kanskje ikke alene om?

Det jeg synes må være veldig rart, er å være gift med en gynekolog! tenk deg det, mannen din har DET som YRKE, og ser på såå mange damer…. Det må være helt utrolig rart. Men for et tillitsforhold man må ha, tenker jeg også.

Uansett så kom jeg meg igjennom det nok en gang, og er lykkelig over at det nå er leenge til neste gang jeg skal inn dit.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s