Velkommen, kjære sommer

I dag er første dagen med årets sommertimeplan på sats. Jeg har gledet meg; det er noe særegent med sommertimeplanen. Reiser mer rundt og har timer, fleksibelt og koselig. I morgen er det 1. juni, og det er jo det beste av alt. Juni. Allerede. Og med solen ute, så får jeg maksimal sommerstemning.

I helgen var vi på slektstreff med fredrik sin slekt på morsiden. Vi var på et leirsted ved Son. Veldig fint der, Son er jo nydelig. Det eneste «slitsomme» var at alle rutiner gikk i dass, og det var ganske pes å få Milla til å sove. Men hun koste seg bigtime, og lekte med sin tremenning Mariella KONSTANT!! Søøte. Jeg fikk ikke tatt noen bilder, håper svigermor sender meg noen i løpet av dagen som jeg kan vise dere.

Etter vi kom hjem i går, var det 2,5 t på sats sinsen, og grilling hos pappa. Perfekt søndag 🙂 Fikk også solgt en Chanel, og damn det er godt å være på plussiden igjen 😉

I dag er jeg ferdig på jobb i 15-tiden, og da kommer Fredrik og leverer Milla til meg her. Så skal vi fikse noen saker; sende noe i posten, gå innom Thune og fikse noe, og dra på Sats Storo, der jeg har corepuls kl 18.00. Skal også trene bryst, triceps og skulder..

Anyway, back to subject. Torsdag = førpremiere på SATC2, og jeg og Marit skal gå. Jeg GLEDER MEG, og det blir en fin start på sommern! Blir sikkert ikke den tidligste kvelden, så fredag morgen blir helt sikkert litt senere enn den vanligvis pleier å være 😉

Ha en flott solskinnsdag! Clichè, jaja..

BTW: på slektstreffet vant jeg SPISEKONK! min aller første spisekonkurranse! Etter middagen var det konkurranse mellom meg, Fredriks kusine og fetter; hvem r kjappest om morgenen. DVS hvem spiser brødskiva fortest.. Med Nugatti var det en smal sak, og jeg vant! Ganske stappmett etter middagen da, så burde egentlig lagt konkurranseinnstingtet  til siden, akkurat i den konkurransen :P…..

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s