Tone Damlis nye album

Cocool by Tone Damli – Download Cocool on iTunes.

Det var ikke akkurat gode kritikker Tone Damli fikk for det nye albumet sitt. Jeg pleier ofte å være stikk uenig med kritikere, så jeg måtte jo høre selv.

Jeg har nok faktisk mye til felles med kritikeren denne gangen. jeg syns det er flatt og kjedelig og forutsigbart, hele greia. Jeg kan like «I love you» litt mer enn de andre sangene – jeg gadd faktisk ikke høre gjennom hele previewen på iTunes.

Men – i grunn overrasker det meg ikke. Jeg har aldri vært fan av Tones musikk, så jeg ble ikke skuffa. Jeg tenker at man har forskjellig musikksmak, og sånn er det. noen liker musikk som dette – og da får de kjøpe det, så kan jeg slippe 😛 .

Kritikeren fra Dagbladet sammenliknet Tone Damli med Taylor Swift – en urettferdig sammenlikning synes jeg. Jeg skjønner hva han mener – men hadde ikke tenkt over det med mindre noen pekte det ut spesifikt. Jeg ville ikke tenkt at Tone forsøker å etterlikne noen.

Jeg tenker vel heller at hun kanskje ikke har så stor valgfrihet; at hun blir litt «prakka» på dette av plateselskap – og sånn må det være? …

Uansett endrer ikke albumet noe som helst av mitt syn på Tone- grei stemme men kjipe sanger, akkurat som hun alltid har vært for meg. Er søt og har et SØTT stempel.Det jeg liker med henne er kul leilighet og ofte freshe klær 😉 som hun får sponsa herfra til evigheten.. Mens vi andre dødlige må BETALE for alt selv…

 

Men, hva synes dere andre om albumet?…

2 kommentarer om “Tone Damlis nye album

  1. Synes sangene er fine, jeg? Innimellom får jeg litt følelse av at det er en utbredt trend å «hate» folk som Tone – ikke at det er så mange av henne akkurat, men……. 🙂 Fin plate med fine poplåter og noe annet er det vel ikke meningen at det skal være? Er jo litt deilig at noen lager musikk man kan danse til og kose seg med uten å bli «opplyst» musikalsk?

  2. ÅJ litt sent her,
    men jeg så kommentaren din. Jeg har absolutt ikke noe imot Tone…. Jeg bare synes musikken er døll. Jeg tror jeg ble litt misforstått her i innlegget mitt, fikk ikke helt frem det jeg mente.

    Jeg syns det er kjipt at hun fikk den PEPPER kritikken fra DB, og at T.Swift-sammenlikningen var urettferdig. Jeg syns tone er kul nok jeg, og ikke at hun er på no-list, men jeg selv syns helt ærlig at musikken hennes er døll. Jeg kan like HENNE selv om jeg ikke liker musikken hennes. Er kult at hun gjør det bra, men jeg syns at hun burde heve musikknivået litt dersom hun vil ha en bredere målgruppe….

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s