Det var dette volumet, da

Jeg sa jo jeg skulle oppdatere dere om bruken av Bumble and bumle really thickening serum. «Really» er vel å ta LITT i, eller hva Bumble and Bumble??! ….

Jeg fikk den i posten her om dagen.
Første tanke. ER det noe inni denne pakka? den var jo så liten og lett.. GUESS WHAT! Denne flaska er dødsliten!! Trodde at til den prisen ville den i hvert fall være LITT større enn DETTE da..

Så bruke den da.
1) den er ekstremt tyntflytende og smått vanskelig å fordele.
2) kan brukes i tørt og vått hår, det er jo bra
3) Hmm den lukta litt rart da?? Etterhvert et stort irritasjonsmoment…
4) ser jeg noe forksjell eller?…
5) Nei…
6) hmmm fargen på væsken er veldig rar, ser ut som URIN..
7) Håret ble kanskje veldig mykt da?

Konklusjon: JOA, kanskje litt volum, men ikke verdt pengene. Håret blir mykere faktisk, og det er jo bra.. Men å leve med den lukta.. ÆSJ.. Kjøp heller HÅRPUDDER for volumet! Jeg har prøvd Osis og Define sine, og er mest fornøyd med Define! Selv om Osis har kulere beholder 😛 …..

3 kommentarer om “Det var dette volumet, da

  1. Har du brukt Osis Dust It riktig da?? Den er jo helt RÅ!!!!!! Man må bare bruke den riktig:-) Ta litt i om gangen, og bare i hodebunnen. Og så bruker man fingrene til å rufse det til og få opp volumet. Viktig å ikke ta i for mye om gangen, da blir det fort trått (sånn som det blir med alle pudderne). MEN når du bruker Osis sin riktig, så gir den MYE mer volum og holder MYE lenger enn både Define og alle de andre på markedet!! Måtte bare skrive inn en melding om yndlingsproduktet mitt!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s