Hormoner i tuusner..

hihi, hormonguri her!

Hatt en fin helg, men jeg synes svimmelheten og uvelheten er ganske plagsom. Og jeg merker RYDDINGA og VASKINGA har starta, fått det på hjernen.. alle husaktiviteter.. vil rydde, fikse, lage, pynte..

Idag ble det en sjeldent sen morgen. Vi satt å så på opptak av Criminal MInds til frokosten, og  drøya lenge. Ganske koselig. Så dro hele familien på Sats Hellerud, der Fred og jeg dro på Lenes sykkel 45 time.. Jeg trente kjernemuskulatur etter timen. Det er alltid viktig å trene kjerne, eller Core, som vi så pent også kaller det. Og spesielt i graviditet. Dette skal jeg skrive med om i et eget innlegg 🙂

Etter treningen dro vi hjem og rydda en særdeles BOMBA leilighet (merker vi har vokst ut av plassen vi har her nå!), og fikk  besøk av Rita med family til middag. En koselig kveld.

Etter de dro, var det barnelegging, oppvasktaging, rydding og gaveinnpakking/leveranse på gang. Dessuten fikk jeg ENDELIG hengt opp en knaggrekke på soverommet, etter å ha syti og sutra til Fred over at vi har feil skrujern. Han dro til fattern og henta riktig skrujern for meg. Resultatet ble veldig bra. 10 knagger til mine fine vesker, og Chanel og LV Vernis får stå på hylla over 🙂 (noen ganger er det greit å ha litt hormoner å skylde på, hihi).

Nå er jeg svimmel, kvalm, trøtt og lei, og vil ikke gjøre noe. Ikke se på TV (ihvertfall ikke Discovery’s Extreme Engineering), ikke legge meg, ikke gå på badet og gjøre meg klar for natta, ikke spise. Ikke NOE! What to do da?! bah.

Jeg får se om jeg finner ut av det.

Ha en flott kveld videre dere, og ha en flott siste uke før jul 🙂

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s