WHAT a day..

Dagen startet med en POTTE SUR meg. bare kjefting på meg.. dro å trente litt, holdt på å sovne midt i treningsøkten, men det kom seg. Kjøpte litt mat til lunsj, og dro hjem.. hjemme 12, og sovna tvert.. sov til kl FIRE!!! OPP og hopp, hente Milla i bhg. Nå var det hennes tur til surmuling! HELE ettermiddagen har bare vært grining og sutring fra henne. Hysteri da nattkjolen skulle på, og hun sovnet omsider i sin egen gråt 😦

jeg sitter her ganske sliten, og gleder meg max til fred kommer hjem. Bare for å ha noen å snakke med! Sitter jo her mutters alene.

Nå har Milla barnehagefri i over 2 uker. Juleferie som avsluttes på Gran Canaria om ca en uke :)) jeej.

Er litt keen på Xperia Mini igjen da.. Jeg loker, I know.. 😛 … den er så digg og liten og med fine deklser som kan byttes ut.. Og jeg vil ha en iPod Nano..! hmm. Og fremdeles Nightinggale, ikke kommet meg dit enda. Prioritert ny tlf til min kjære (hans Iphone har loka lenge, så igår bestemte jeg meg bare, og impulskjøpte Desire HD til han. Så satt jeg og lekte med den  og satte den opp mens han var i kundemøte i går kveld. Det kan jeg like! Det er jo DET som er det kuleste med ny telefon!), og andre ting til FAMILIEN.. Tenk.. jeg setter mine egne CRAVINGS til siden for å passe på at familien min har det bra.. Ugh det er kjipt å bli voksen altså 😛 Men litt koselig å kunne glede de andre og, da.

Nå håper jg Freddy kommer snart, med saltsild til meeeg 😉

4 kommentarer om “WHAT a day..

 1. ja det høres mer normalt ut 😉 jeg er en smule overigrig på navn kan man vel si.

  Vi har bestemt at lillesøster i magen skal hete Eline 🙂 ellers var Vilja og Maria blandt forslagene. Om det var gutt hadde det blitt Emil.

  Håper du og din familie får en fin jul!

 2. men hvis du trengte forslag til deres lille, kan jeg gjerne ramse opp noen fine navn 😉 har dere tenkt om dere vil ha et eller to navn til nestemann og?

  Elise
  Sofia
  Leona
  Elida
  Saga
  Celine

  Av guttenavn er jeg svært kresen. Vurderte bare Emil og Magnus.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s