Min uke 25

Babyen er nå ca 30 cm lang og veier ca 650 gram! Du kan noen ganger «hilse» på babyen ved å støte lett imot den delen som sparker ut av magen din, gni litt og gi litt kontakt tilbake. Nå har den fått negler både på fingre og tær.

Det er det barnimagen.no skriver, med litt ekstra om knipeøvelser og bekkenbunnsmuskulatur.

For er det noe jeg begynner å slite med, er det bekkenbunnsmuskulaturen! Jeg skal ikke bli alt for «intim» her, hehe, men skal vel si at knipinga aldri ble like bra igjen etter fødselen med Milla, og nå merker jeg det begynner å bli enda vanskeligere. Det er vel ganske normalt, jeg har flere venner som opplever det samme, men likevel er det få som snakker om det. For det er jo litt flaut. Dere jenter forstår vel hva jeg mener, og gutter, dere kan bare få la vær å forstå denne.

Spesielt er det jo ved trening at man er ekstra på vakt, og jeg merker jeg noen ganger seriøst må knipe alt jeg klarer for å holde meg. Det er ikke uten grunn at sorte treningsbukser er de fleste kvinners førstevalg når det kommer til treningsbuksene 🙂

Ellers, annet enn det, har jeg denne uken slitt mer med bekkenet enn hittil i hele svangerskapet. Det ble endel turgåing forrige helg + mandag (3 dager på rad!!!), og det har tatt meg ca en uke å komme meg igjen. Jeg ELSKER å gå turer i byen, og med sol er det jo enda bedre. Så jeg går og går, med Milla i vogn eller trille. Det er veldig koselig. Men HUFF så vondt jeg får.. Tilogmed å ligge på ryggen, som før har gått helt fint, har gitt meg vondter nå. Så jeg må nok roe ned med all turgåingen. BUUU! Jeg vil ha permisjon og oppadgående kropp på sommeren, ikke ende med å være helt invalid og ikke få til en dritt før til høsten når det ike er en dritt å gjøre ute mer.. 😦 kan trøste meg med at jeg fremdeles KAN gjøre noen ting; som å trene sykkel og  styrke, og variere på sitte, stå og gå.

Ellers annet enn bare svangerskap, så er Milla inne i en skikkelig «koseperiode». Det er vel 6mndr siden vi slutta å amme helt ca. Noen ganger har hun spurt om melk, men det er jo ikke noe mer melk der å få for henne nå, så hun har forstått det, og at det bare er melk til babyen. Men likevel liker hun å ha hodet sitt liggende inntil brystet mitt, og holder rundt meg, eller stryker meg på armene mens hun sitter og bare nyter nærhet. Mye av ammingen, og spesielt på slutten, er jo omtrent bare nærhet. Alle som ikke ammer, blir jo anbefalt å ha mye fokus på hudkontakt, nettopp for at barna skal få nærheten. Og den er Milla veldig på nå. Jeg synes det i grunn er koselig, men å få en hånd oppi BHen min når jeg er på tbanen, synes jeg ikke alltid er like stas 😛 …

Milla lurer fælt på når babyen kan komme ut, og synes det snart er på tide. Så vi må bare be henne være tålmodig; 3,5 mndr igjen! Det må vel føles som en evighet, at mamma har baby i magen. Det gjør det vel forøvrig for meg også.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s