Teite Sandvikaklinikken!

Jeg bestilte time hos Sandvikaklinikken til 3d UL, imorgen 9.30, og sendte dem mail om at jeg er 35 uker på vei når timen kommer, og spurte om det var noen hensikt da. jeg fikk ikke noe svar, og i går sendte jeg en mail om at jeg ikke ønsker timen likevel siden det er så langt utti, og at det ikke passer så bra (Milla har ferie fra barnehagen, og jeg er alene med henne (og hun skal jo egent ikke være med på UL), jeg har ikke bil, og  med  bekkenløsninga og Milla er det litt PES å komme meg til sandvika med det kollektive).

Jeg fikk kjapt svar om at jeg måtte betale full time siden jeg sendte mail på en ikke-virkedag ( de har 24t beskjed i forveien – greit nok – men det må være virkedag). Åssen skal man ha sjangs til det når det skjer noe brått på som endrer planer, og det i helgen?!?

jeg svarte dem det, og at jeg hadde sendt en mail de ikke hadde svart på. Da fikk jeg dette i svar:
«I tillegg står det i headingen på eposten du har svart på «ikke svar på denne» – disse mailene havner i en egen innboks som ikke sjekkes like ofte.

Det samme har du gjort med mailen du sendte oss for 12 dager siden – vi fant denne i den egne innboksen nå, og det er derfor du ikke har fått svar på denne. Det forventes at man henvender seg på rett måte om man ønsker svar – ikke til en «no-reply» melding, spesielt om man jobber innen IT, slik det ser ut til at er tilfellet her.»

min jobbsignatur på mailen er itkonsulent, som er yrket mitt. så ja, jeg er itkonsulent, men man kan vel blinkse uansett? dessuten sendte jeg den mailen også til den de bruker i kundekontakt, rett etter jeg sendte den første, pga jeg så det var no-replay. Men så får jeg DET i svar!??

han mobber meg pleint ut!

jeg vurderte om jeg bare skulle dra å ha den timen med alt peset det innebærer i morgen tidlig, siden jeg uansett må betale en TUSENLAPP for det, men når jeg får et sånt svar, vil jeg ihvertfall ikke MØTE personen!

dessuten kunne de ha mailet/ringt meg når  de så at min termin er 6. aug, og at jeg derfor er «for langt på vei» til å kunne få noen gode resultater av UL denne mandagen, og heller fått en ekstra bekreftelse på at jeg likevel ville ha timen dersom jeg ønsket det.

Jeg er så SINT at det er ikke mulig, her har han en praksis basert på gravide, der hva som helst kan skje når som helst, også har han en SLIK holdning!

MAKAN!

Sist gang var jeg fornøyd, men med denne kundebehandlingen blir jeg bare så sint.

Så GÅ ET ANNET STED, peops 🙂

4 kommentarer om “Teite Sandvikaklinikken!

  1. for det stod ikke noe no-reply@ i epostadr deres, det sto «ikke svar på denne» i epostsubject feltet, og derfor sendte jeg også til den de oppga i signaturen, som ER den samme som det står «ikke svar til denne» på.

  2. Hei, du har ikke vært på Sandvikaklinikken. Sandvikaklinikken AS ble først registrert for 3 år siden og vi driver med plastisk kirurgi og ikke kontroll av gravide. Det hadde vært fin om du ville rette opp dette fordi det er feil og gir et dårlig inntrykk av klinikken for de som bare leser overskriftene. Med vennlig hilsen Bjørn M. Hokland, Sandvikaklinikken AS

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s