Julekalender til de søte små

I dag spurte jeg på face om folket hadde en god idè på en artig julekalender som er noe annet enn crappy leker og godteri. Fikk endel bra forslag, som jeg tenkte jeg kunne dele med dere 🙂

 • kalender som har bilder bak lukene.
 • strikker, spenner, hårbøyler, små negllakk 🙂
 • Apotekene har masse søte smågaver 🙂
 • flaxlodd!
 • Kjøp en box med Lego/duplo (feks bondegård eller hus) og gi en del hver dag, så har hun en flott gave til jul:-) nevøen min digget d i fjor!
 • Legokalender er favoritten her i huset, altertativt playmobil. Sjekk www.eurotoys.dk
 • Aktivitetskalender! Forslag til ting som kan gjøres: tenne lys ute, gå på besøk, få besøk, gå på julemarked, bake pepperkaker, pakke inn julegaver, skrive julekort, gå på teater, feire lucia etc. Man gjør nesten noe «julete» hver dag uansett så det var ikke vanskelig å få til en juleting hver dag i fjor. Ev. bare spise en pepperkake…
 • Innimellom kan du ha lapper der det står at de kan bestemme middagen den dagen, evt dessert, spille et spill sammen etc..Mine syntes det var stas.
  Om dere skal på besøk til noen, evt kino, så kan jo dette være en overasskelse i kalenderen også: Egen tannkrem, tannbørste,egen shampoo etc
 • Sing-sang-kort i juleversjon! 24 stykker, 6 av dem med aktiviteter. Pakk inn ett kort til hver dag, og pass på at aktivitetskortene kommer en dag man har tid til å gjennomføre aktiviteten! Kan feks supplere med pepperkakeformer/forkle den dagen pepperkaker står på kortet feks. NB: kortene passer visstnok i papirposer med julemønster som selges på Nille, kjekt å slippe å pakke inn 24 pakker!

Da er det to uker til kalenderen skal være klar til en liten spent en 🙂

2 kommentarer om “Julekalender til de søte små

 1. Her i huset får Noah lekefigurer, dvd’er, klær som han trenger, godis blir lagt til helgene… ellers så er Noah veldig glad i tyggis så det blir vel lagt en tyggispakke her og der:) og klistremerker.

 2. 🙂
  Vi har kombinert aktivitetskalender og små pakker.
  Det blir lussekatterbaking, pepperkaker, putti plutti pott teater (dyrt, men det skulle vi gjort uavhengig av kalender i år).
  Ellers er det litt truser, spenner og togbanesett delt opp i små pakker 🙂
  Tenker det er ei lita ei som blir fornøyd 1. desember ja 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s