Det er nesten så jeg dør. dette er helt grusomt!

http://myrevolution.no/s/barbies-slankehemmelighet-hemmeligheten-som-burde-forblitt-en-hemmelighet/

Blogginnlegget som er omtalt her, fra Bimbobarbie, er noe av det verste jeg har sett. Hun sier at hennes diett går på 500 kalorier (noe som er alt for lite for hvert eneste menneske, 500 kalorier er omtrent det dobbelte av hva gravide kvinner skal ha i seg ekstra om dagen pga et bittelite foster). Hun skriver at man skal ha selvhat, tyne seg til det ytterste. Kun tenke på sine egne feil og ikke se det positive – sammenlikne seg selv med supermodeller, og at kjæresten din tenker på en supermodell mens dere har sex. 

 

Hmmmmm.

Er det virkelig slik at unge jenter ser opp til dette, og at dette reflekterer dem?

Hver dag, i min jobb som Personlig trener, jobber jeg med å få folk til å se sitt eget potensial, til å godta seg selv slik de er, og hjelpe dem til å få sunne og gode vaner, en bra livsstil. Jeg blir helt i sjokk over å lese det som kommer fram i dette innlegget fra Bimbobarbie, og synes det er trist at verden har mennesker som tenker som dette. Det er tanker som dette som gjør jobben min så mye vanskeligere. 

Når man først har fått inn en negativ (dog kanskje ikke realistisk, men likevel der) tanke, skygger den ofte over så mange positive. Mao, det skal 1000 positive tanker til for å knuse 1 negativ. Hele dette innlegget til BB er en sort vegg som skygger over så mye positivitet. Jeg blir lei meg på hennes vegne. Når jeg tenker på hennes livskvalitet. jeg håper dere andre klarer å se at dette er hinsides, og ikke realistisk.

Vær den du er, tenk på alle de positive sidene du har. Har du hatt en kjæreste i 4 år, betyr det at han liker å være kjæresten din. Hadde han ikke trivdes med det, hadde han ikke vært sammen deg i 4 år. Og jeg vet at guttene ikke liker de tynne catwalk-modellene, han liker jenta som han er sammen med!

Trening og kosthold skal sikre at kroppen din  er sunn og funksjonell, slik at du kan yte ditt ytterste. En kropp som lever på 500 KCAL i døgnet, er ikke sunn og funksjonell. Da har man ikke energi til å gjøre hverdagstingene, til å trene seg sterk og motstandsdyktig. Da er man ikke sterk nok til å kunne bli gravid og ha familie – og det er vel i grunn noe av poenget med denne kjæresten? man har ikke humør eller energi til å ha kjæreste dersom man veier 40 kg og spiser 500kcal i døgnet. Man klarer ikke å leve, og å ha det bra. Hva f. er poenget med det da? Legg på 1000-1500 kcal til, og lev! 🙂

BB, get a shrink. 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s